duminică, iulie 21, 2024

Libertatea omului este partea divină din el

Donatii

„Cine dă, lui își dă, cine face, lui își face! “

Acest ziar a fost conceput pentru a promova activitățile Asociației „Sfântul Ioan Iacob de la Crainiceni” și cazurile sociale pe care le sprijinim prin intermediul acesteia.
Ne dorim prin orice mod să-i ajutăm pe cei care nu au avut șansa la o viață decentă și pe cei care din cauza unei împrejurări nefavorabile nu au reușit să gestioneze anumite situații vulnerabile, din cauza cărora se află astăzi in neputință.
Neputința de a se bucura, în primul rând, că există pe acest pământ.
Iar această bucurie, pentru mulți dintre beneficiarii nostril, vine din lucruri foarte simple și nesemnificative pentru unii dintre dumneavoastră, cum ar fi faptul că li se aduce o porție de mâncare, sau faptul că un copil primește un ajutor pentru a continua studiile.
Bucuria beneficiarilor și osteneala noastră este reflectată în permanență pe pagina de Facebook a Asociației, iar de acum veți putea citi despre cazurile sociale și în publicația online Mesagerul de Nord.ro, care își propune să întrunească toți parametrii unui jurnalism de informare. Toate acestea, însă, spre împlinirea scopului asociației noastre.
Nu ne judecați… urmați-ne exemplul! Nu ne dorim mai mult!

Formular 230 ANAF – COTOVANU

CONTRACT DE SPONSORIZARE

Campania pentru strângere de fonduri